Оранжевото завладява гардероба

Оранжевото е най-модерният цвят за сезон пролет-лято 2009. От яркото дръзко оранжево, до сдържаните и деликатни прасковени и червеникави багри, като основен цвят или акцент в дрехите, оранжевото ще присъства в гардероба на тези, които искат да са в крак с модата.

То ще даде свеж полъх на класическите коктейлни рокли и същевременно ще придава ретро стил, когато бъде комбинирано с контрастиращи кафяви панталони.

Нетрадиционни, но все по-често предлагани от дизайнерите са комбинациите на оранжевото с цикламено или зелено. Стилна и атрактивна е комбинацията едноцветен оранжев панталон с потник или блуза с флорални мотиви, както и оранжево сако, с разноцветна пола.

Пролетно-лятната колекция на Евгения Живкова се нарича "Слънчева жена". Облеклата носят настроение и радост, а един от предпочитаните цветове в колекцията е коралово оранжево.

В моделите от тема СПОРТ в колекцията на Арда - Русе присъства пастелно оранжево, което ще ви придаде аура на интелектуална амбиция и упоритост. Модните къщи Маркам и Галинел също предлагат модели с оранжеви акценти.

Източник: club.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини