Давай - лъжи ме!

Нека да сме честни - понякога на жените им харесва, когато мъжете лъжат. Истината е добродетел, но има време, когато трябва да се внимава с истината.

Мъжът трябва да усвои изкуството да знае кога трябва да излъже приятелката си. Ако все още не го владее, запознайте го с десетте истини, които той не трябва да казва. Никога!

1. Да, тези дънки те правят дебела

Няма значение колко са тесни джинсите й, дори целулитът по бедрата й да прозира през денима - излъжете. Жените имат постоянен страх от това да изглеждат дебели. Много е важно да не й противоречите в момент, когато тя лъже себе си.

2. Трябва ли да посетим вашите?

Майка й е родила вашата красива, талантлива и фантастична в леглото приятелка, нали? В такъв случай по добре кажете :"Ако остарееш и наполовина толкова грациозно, колкото майка ти, то тогава съм голям късметлия. Да й занесем ли цветя този уикенд?"

3. Приятелките ти изглеждат много добре

Не възхвалявайте приятелките й. Вашата дама е най-красивата на земята. Може да си фантазирате за нещо, което включва и приятелките й, но ако сте прекалено честен е по-вероятно тя да ви покаже вратата.

4. Искам последната хапка

В никакъв случай не искайте последното парченце шоколад/десерт/ сладолед. То е нейно. Знаете го.

5. Леле! Тзи жена има наистина страхотни гърди!

Най-добре е да запазите мислите си за себе си. Тези на приятелката ви също вършат работа, нали? Бъдете благодарен на това, което имате.

6. Да делим на две

Избийте си го от главата. Може на вас да ви е по-добре, но кое е най-важното в една връзка? Ето как стоят нещата - тя е красива и ви обича наистина. Вие плащате за останалото.

7. Това вече не върви

Това е възможност да впрегнете своята креативност в действие. Да й кажете всичко, както наистина е, ще нарани и двама ви. Не бъдете като 27-годишния приятел на момичето, което разказва: "Ние говорехме за нещо, но той изглеждаше разсеян и някак отегчен. Аз го попитах: "Май не ме харесваш вече, очаквайки той да каже: разбира се, че те харесвам. Вместо това той каза: "Мисля, че си права. Естествено, трябваше да скъсам с него, но ми се искаше той да излъже за това, че не ме харесва."

8. Не мога да те доближа, защото си бременна

Мъдър е мъжът, който мисли така: "Намирам бременните жени за изключително привлекателни. Те са красиви, пълни с живот. Не са огромни същества, който само се оплакват. Те са майки."

9. Имаш нещо по зъбите

Внимавайте, когато най-накрая се научите кога не е времето да се правят постоянни комплименти и просто да се казва истината. Все пак помислете за момент, преди да кажете нещо, защото това може да се превърне в постоянна откровеност, която понякога може да бъде доста дразнеща, граничеща с липса на чувствителност.

10. Футболът е любовта на живота ми

Ето как стоят нещата - тя се преструва, че се интересува от футбол, когато вие сте постоянно на тази вълна. И въпреки че отделяте повече време и пари за това, вместо за нея, вие се преструвате, при всеки конфликт, че тя е на първо място.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини