Вили Сечкова е бременна

Бейби бумът в телевизионния бранш скоро ще започне да конкурира този в попфолка. След като слуховете позиционираха Андрей Арнаудов в графата "бъдещ звезден татко", а Венета Райкова роди сина си Патрик, реда си на щанда за пелени ще чака и конкурентката й Вили Сечкова.

Щастливата новина бе потвърдена от близки на чаровницата, а тя отказа коментар "докато не я видим с бебе в ръце", пише в. "Монитор".

Според изтеклата предварително информация от лагера на "Градски легенди" - светското предаване на ТВ 2, чието лице е Вили, тя е в четвъртия месец. Видимо с просто око от екрана е, че е далече от състоянието на топлещи коремчето си с футболна топка дами в подобен етап от живота си. А и крехката й фигура не предполага резки промени във фронталния релеф.

Бившата асистентка в "Сблъсък" винаги е пазила ревниво личния си живот. Ясно е, че е щастлива с човека до себе си и от близо четири години живеят на семейни начала.

Пред "Монитор" е споделяла, че именно той е поводът да се дистанцира от светската суета за сметка на апокрифни за момиче на 23 г. занимания като лека вечеря пред телевизора.

Булевардните хроникьори не се колебаят да назоват и име на вдъхновението й - Александър Сталийски, бизнесменът, кръстен на дядо си, бивш министър на отбраната.

Имайки предвид по детски чистото любопитство на Вили към всеки детайл в телевизионния процес и желанието й да бетонира статута си на продуцент, бременността едва ли ще я свали от екран. От самото си създаване "Градски легенди" се снима на запис, което ще й позволи да взима душевадски интервюта напред във времето по тертип на Венета Райкова.
Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини