Рекорден брой звезди във VIP Brother. Графа и Милко Калайджиев също влизат в Къщата

Три нови имена на бъдещите участници във VIP Brother бяха официално обявени от продуцентите на шоуто. В Къщата ще влязат поп звездата Графа, медицинската сестра от Либия - Кристияна Вълчева и фолк певецът Милко Калайджиев, стана ясно по време на пресконференция по повод старта на реалитито.
Те ще се присъединят към другите сигурни съквартиранти - тв водещата Гала, актрисата Аня Пенчева с дъщеря си Петя и Ицо Хазарта. Със сигурност обаче Къщата в Нови Хан ще е повече от пълна - в нея няма да има 12, а рекорден брой от цели 17 популярни личности.

Звездите ще имат за задача в шоуто да се състезават за определена благотворителна кауза, като в края на сезона събраните приходи ще бъдат разделени на осем и разпределени поравно между общо осемте каузи.
"Не очаквайте този сезон да е сълзлив и участниците само да тъгуват и плачат, напротив. За първи път не сме се стремили да съберем хора, които да влизат в конфликт помежду си, а точно обратното - да се забавляват и всичко да е в името на шоуто", коментира изпълнителният продуцент на VIP Brother Ники Николов.

И за да е сигурно, че зрителите няма да попаднат в плен на скуката, във VIP Brother има доста нови елементи. Един от тях е, че към съквартирантите всяка седмица ще се присъединява "гост-звезда" - друго популярно име, което да прекара седем дни в Къщата, изпълнявайки определена задача.
Източник: avtora.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини