Народният представител Адлен Шефкед:Регионът е подложен на икономическа преса

Регионът ни  е подложен на икономическа преса.Пресата е спрямо инвеститорите на територията на областта,както и спрямо населението на което не се предлага работа.Това сподели за медиите народният представител от ДПС от Кърджалийски многомандатен район Адлен Шефкед.Тя посочи,че държавата е въвела голям брой лицензионни и разрешителни режими,които затрудняват инвеститорите.Нужни са поне две години за да може един предприемач да получи всички разрешения за да започне бизнеса си.Този проблем е за цялата страна,но е особено тежък за Кърджали.Той поражда миграция към големите градове и чужбина,подчерта Шефкед.Тя бе категорична че липсата на работа праща по Европа и света хората от областта,които дават принадена стойност на други държави.

Програмата на ДПС е привлекателна за инвеститорите и е насочена към задвижване на икономиката.

  Шефкет призова за координиране на държава и общини в изграждането на индустриални зони в региона.

  Безработицата е основният проблем,който избирателите са поставили пред народния представител в поредицата от срещи,проведени в региона.Липсата на вода и на инвестиции са на второ и трето място по значимост.

Георги Кулов 

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ди
    димитров
    0 0
    13:02, 31 юли 2017
    Лично съм изпробвал на гърба си икономическата преса на г-жа Шефкед и нейната партия. Лицемерно е да се говори така. Как само се приказват едни, на килограм, но като сме депутати, по ни се чува думата. За госпожата ДПС-преса не е имало, няма и няма да има. Поне докато е народен представител на една частица от българската нация,
Последни новини