ТВ зрители ще избират “Мис България”

За първи път в историята на конкурса "Мис България" не жури, а обикновените хора ще избират най-красивата българка .Така са решили от агенция "Визаж", които организират оспорваната надпревара всяка година.

На 14 и 15 февруари от 11.00 до 15.00 часа в студио "Орфей" в София ,агенцията кани всички необвързани красиви български момичета на възраст между 17 и 24 години на национален кастинг за конкурса "Мис България".

Задължително е девойките под 18 години да бъдат с родител, а за всички е изискването да се явят без грим и стилизанти за коса, в напълно естествен външен вид. От всички, явили се кандидатки, ще бъдат избрани 30 момичета, които ще се борят за титлата.

На 8 март Нова телевизия ще излъчи на живо полуфинал, на който жури ще определи 10 финалистки. Тях ги очаква седмица на усилена подготовка преди големият финал, който ще бъде на 15 март. Зрителите на Нова ще избират "Мис България" 2009 чрез гласуване със SMS. Събралата най-много гласове красавица ще бъде коронясана с корона, украсена с 2009 кристала и ще си тръгне от конкурса с чисто ново "Renault Laguna", а един от зрителите ще спечели "Renault Clio".

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини