Music Idol 3 – смях, шок и ужас (видео)

Днес, в предаването "Тази сутрин" специални гости бяха продуцентите на най-успешното музикалното риалити шоу Music Idol Иван и Андрей и един от резидентите на журито - Фънки.

Тримата разкриха доста любопитни подробности от провеждащите се в момента кастинги, като показаха изключително забавни кадри с някои от претендетните.

Зрителите на bTV ще станат свидетели на изпълнения, биещи по атрактивност дори и миналогодишните фаворити, като Валентина Хасан - изпълнителката на култовото "Кен Ли".

Рецитали, етюди и безумно смешни текстове, плод на собствено творчество ще покажат кандидатите за музикална слава.

Според тримата гости, количеството хора, желаещи да се изявят пред журито е колосално. Претендентите стават все по-изобретателни и "артистични" с всяка година. Ще гледаме дуети, изпълняващи "гавър" версии на популярни парчета, както и доста нестандартни изпълнения на песни от народното творчество.

Фънки заяви, че вече доста са носители на приза "Хит на глупостта".

На въпроса, дали има и истински таланти, водещите отговориха, че вече са се явили няколко човека, които направо "помели" журито.

Гостите споменаха за девойката, която съблякла и разплакала Соня Васи с прекрасното си изпълнение на песента на Guns nRoses "Sweet child of mine".

Дали ще станем свидетели на таланти, биещи по дарба и атрактивност досегашните фаворити, тепърва ще разберем.
Вижте уникални кадри с уникални изпълнения тук!
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини