Изневярата е оправдана

Скъпи дами, ако непрекъснато сменяте партньорите си или пък имате склонност често да прескачате до чуждите легла, вие сте напълно прави да постъпвате по този начин - и това е доказана научно. Няма място за притеснение!

Всички жени, които имат високо ниво на хормона - естроген, имат нужда от често подменяне на мъжете или просто да изневеряват. Това е заключението на американските учени, което бе оповестено в британско медицинско списание. Учените от Университета в Тексас, начело с професор Кристин Дюран изследваха в най-големи подробности нивото на този хормон при 52 жени на възраст между 17 и 30 години, които не използват контрацептиви. Всички те са с повишено ниво на естроген и смятат себе си за изключително красиви и много по привлекатални в сравнение с останалите жени. Освен това тези жени се обличат и по-провокативно и придават по-голямо значение на външния си вид, в сравнение с онези които имат по-ниско ниво на естроген.
С една дума, ако не издържате и имате нужда от флирт, кокетиране или просто секс, няма място за безпокойство - няма драма, нищо не може да се направи срещу природата... стига и вашият мъж да разбере това...
Източник: vestnik24.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини