Община Димитровград търси хидроспециалист

Свободно място за хидроспециалист обяви кметството в Димитровград. Той трябва да отговаря за дейностите по стопанисване, поддържане и експлоатация на язовирни стени и съоръженията към тях на теригорията на общината.

Кандидатите трябва да притежават висше образование - образователно-квалификационна степен магистър и да са завършили хидротехническо строителство, хидромелиоративно строителство или друга специалност в областта на хидроинженерството. Нужен е и опит в професията поне 1 година.

Желаещите да заемат позицията трябва да подадат заявление, автобиография, както и копие от документи за придобита образователно-квалификационна степен и допълнителни квалификации. Към тях се прибавя и  документ, удостоверяващ професионалния опит. Крайният срок е 13 февруари 2017 г.

Мястото е сградата на Общината на бул."Раковски" №16, гише №1 в Център за информация и услуги на граждани.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ко
    Кой
    2 0
    19:38, 10 фев 2017
    Защо ви трябва хидроспециалист. Нали си имате незаменим специалист по В и К. Без проектантска правоспособност участва в експертен съвет, приема проекти, приема обекти. В далаверите е първа. Представя собствени проекти с друг подпис. Докога конфликт на интереси. За да я държи кмета толкова време, значи има парични придобивки от нея. Така ли не се научиха вече толкова време, кой има право да участва в екпертен съвет, кой има право да приема проекти и обекти.
Последни новини