Три свободни места за експерти обяви Община Димитровград

Две свободни работни места за длъжността “старши експерт” в отдел „Европейски и национални програми и проекти” обяви Община Димитровград. Висше образование - бакалавър с икономическо, юридическо, техническо или администрация и управление трябва да имат кандидатите. Изискването за професионален опит е една година, а владеенето на чужд език е предимство. Срокът за подаване на документите е 19 октомври 2016 г., а мястото - гише №1 на първия етаж в кмеството.

От администрацията търсят и главен експерт в тукашния отдел „Приходи”. Желаещите да кандидатстват трябва да имат висшето образование - финанси, счетоводство или икономика. Нужен е и професионален опит поне 2 години. Срокът за участие е до 15 октомври 2016 г. Документи се подават също на гише №1 в сградата на Общината. Повече информация за обявените места- на сайта на Община Димитровград.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    33
    333
    1 0
    12:48, 7 окт 2016
    Не избирайте кандидатите само по герберски ценз. Избирайте специалисти със строителни специалности, за да могат да следят количествата и качествено извършената дейност, а не само за полагане на подпис. Защото до сега е само така. Иначе защо Запрянов ще следи дейността на общ. неспециалисти в дадена област. Такива в общината колкото щеш. Точно в този отдел, Гавазов прави салтоморталета, за да може да бъде назначена жена му и в банката и сега в прокуратурата. Интереси.
  • 2
    Sm
    SMQH
    2 0
    16:21, 7 окт 2016
    Е стига вече стози конкурс, колко пъти го обявявате и после като няма подходящи кандидати се прекратява. А без конкурс се назначават хора на длъжността! Смешно е !
Последни новини