Led Zeppelin тръгват на турне! Нима ти е чудно?

Още в края на миналата година твърдяхме, че е въпрос на време Led Zeppelin да тръгнат на турне. И ако тогава всичко това звучеше почти невероятно - сега е потвърдена истина.

След смазващия концерт в зала O2 през декември 2007 година, заради който се срина сайта, продаващ билетите, а хора плащаха нечовешки пари, за да се сдобият с билети за събитието, Led Zeppelin най-накрая се решиха да направят турне.

Всъщност, проблемите идваха основно от Робърт Плант (Robert Plant), който дълго време се дърпаше, заради ангажиментите с далеч по-красивата му колежка Алисън Краус (Alison Krauss). Между другото, ако сте забравили - двамата спечелиха Grammy тази година.

Заради нежеланието на Плант да се присъедини към мечтаното и от групата и от милионите фенове по цял свят завръщане на Led Zeppelin, дори се заговори, че той ще бъде заменен от друг певец.

За щастие - това не се случи.

Тази сутрин Англия осъмна с новината, че Плант е готов за Голямото Завръщане!

Завръщане, за което милиони по света са се надявали и молили тайно десетилетия наред!

Или както каза един от големите им фенове и приятел на mp3.bg - "Има Господ на тази земя!"

Това, което се знае за турнето в момента не е много. То ще започне следващото лято, а до тогава - вади плочите, касетите и дисковете и започвай да преговаряш!
Източник: mp3.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини