Как да освободим напрежението?Със секс.

Или така наречената "топка" за която се образовах от един прекрасен блог:

"Докато броях различните цветове кламери(бях сериозно издухана и егото ми страдаше)осъзнах, че това мъжете са много смотани.
Осъзнах също, че и жените сме много смотани.
И поради щото сме смотани по различен начин, не се разбираме и само се дърлим и нервим и накрая решаваме всички конфликти с...бурен секс. И стигнах пак до моята си теория за секса и правенето му...За сладостта му и за невероятната лечебна сила, която има за решаване на конфликти.
Ефикасен начин за решаване на конфликти и туширане на напрежението. Мислех много за това.
Вече имам концепция защо е важно именно по този начин да се неутрализира напрежението. Надявам се да е разбираема.
Изградена е на база визуализиране на определените състояния:
Представете си напрежението като огромна топка слузеста материя, която е застанала между хранопровода и трахеята. Вгледайте се в себе си и почувствайте всеки един от тези органи поотделно. Първо пулсиращият хранопровод и после пръхтящата трахея. Добрееее. Почувствайте напрежението. Малката пулсираща и слузеста топка...с твърдост на престояло две седмици в хладилника желе. В началото топката напрежение е малка и не се усеща. Представете си как се движите – тичате в парка или ходите бързо. Усетете я как подскача и създава едно странно усещане в тялото ви, което често се бърка със симптомите на влюбването. Усещате ли леката тръпка над стомаха? Точно така, това е напрежението в умерени дози или т.нар. стрес. А сега си представете, че е дошъл мигът, в който любимият среща неговата любима или просто любящият се среща с желаещата да бъде любена. Представете си как нещата са перфектни до момента, в който двамата не започвате да се карате. Темите на караниците може да са различни – от това „защо трябва да ходим пеша тези цели 500 метра" до важните житейски дилеми – „да напусна работа или да остана?". Както и да е...върнете се към топката в тялото с. Усещате ли как тя започва да расте? Става все по-твърда, но твърдостта и не носи удоволствие дори на дамите. Големината заплащва двата преждеспоменати органа да бъдат запушени, което гарантира срещата с висши сили и енергии."

Именно тази топка се освобождава само и единствено чрез секса според авторката на блога, чрез т.нар. "вакуум": "Схемата на лечение и изхвърляне на вредните образувания от тялото е проста: образуваният вакуум помага на напрежението да се спусне надолу покрай стомаха, червата, пикочния мехур и да се закачи леко с пикочопроводите. В моментът в който топката се озове в пикочопровода или във вагината, тялото се развакуумира за което се изпозлват инструментите пъшкане, стенене или просто изкрещяване. ;)

И си мисля, че е жизнено важно това лечение особено сега в летния сезон. Тъй че авторката pakostnik е направила истинско откритие. Аз лично препоръчвам повече профилактични прегледи:
"Здраве да е...аз съм повече за редовната профилактика и проверка на органите, които се явяват важни елементи от системата...Можете дори да се направите на болни. Тогава хубавото не е само, че липсва "стрес топката", ами и допълнително повишавате нивото на позитивизъм в организма си и "хормона на щастието".

С пожелания за по-малко топки в хранопровода и повече плажен волейбол. ;)

С благодарности на pakostnika
Ани Капановаhttp://www.youtube.com/watch?v=m_qv7K3nxsk
Източник: blog!

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини