Издирват 29-годишен за бруталното убийство в Димитровград

Полицията издирва 29-годишният Христо от Димитровград, заподозрян за съучастие в бруталното убийство на 36-годишната Минка Андреева. По неофициална информация в ареста вече е съседката Виктория, която е съобщила за убийството рано сутринта в петък.

Минка Андреева бе открита от полицаите мъртва в дома си на ул."Владимир Поптомов". Гледката шокира дори претръпналите криминалисти – жената е била душена, бита, рязана с парчета стъкло и изнасилена анално с бирена бутилка.

Според неофициални източници от разследването убийството е станало заради ревност, а в него са замесени издирваният Христо и съседката Виктория, които били в близки отношения. Според една от версиите в дъното на бруталното деяние е съседката, която ревнувала приятеля си Христо от убитата Минка.

Осведомени твърдят дори, че сутринта след убийството Христо бил сред зяпачите на ул. "Врадимир Поптомов", докато криминалистите извършвали огледа на местопрестъплението. Вероятно още тогава той е усетил накъде отива работата и е успял да се укрие. Според запознати обаче издирваният все още се намира в Димитровград.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини