"Железен човек" и "Трансформърс" с награди от MTV

На церемонията на MTV награда за цялостно творчество, наречена "Поколение" получи актьорът Адам Сандлър. Събитието тече в момента в салона на Gibson Amphitheatre, който се намира на територията на киностудиото Universal. Там в неделя сутринта избухна пожар, в който бяха ранени няколко пожарникари.

Адам Сандлър се снима в "Мистър Дийдс", "Психотерапия", "Щрак", "Обявявам ви за законни Чък и Лари", "Въздухари", "Щастливият Гилмор" и други.

За най-добър летен хит бе обявен "Железен човек", който изпревари "Индиана Джоунс 4", "Сексът и града", "Хрониките на Нарния : Принц Каспиан", "Speed racer".

Джони Деп получи награда за най-добро комедийно изпълнение в третата част на "Карибски пирати". Освен това той бе награден и като най-добър злодей за ролята си в "Суини Тод - демонът на Флийт стрийт".

Награда за най-добра мъжка роля взе Уил Смит за "Аз, легендата", а за най-добра женска роля бе отличена Елън Пейдж за играта си в "Джуно" .

За най-добър филм бе обявен "Трансформърс" на режисьора Майкъл Бей, който победи в съревнование с "Аз,легендата", "Джуно", "Национално съкровище : Книга на тайните", "Карибски пирати 3".

Церемонията все още продължава, очакват се наградите за най-добра целувка и най-добра екшън сцена.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини