Не е нужно да празнувате Деня на влюбените

14 февруари е ден на много високите цени и розови украшенийца. Тези, които са сами, в този ден се чувстват отвратително. На тези пък, на които всичко в личния им живот е наред, им се струва, че всички наоколо са толкова влюбени един в друг, че не може и да бъде повече. Такова нещо като сполучлив ден на Свети Валентин, просто не съществува, твърди вестник "Таймс".

Момичетата по неволя се впускат в надпревара на коя от тях ще подарят най-скъпия букет или ще я поканят в най-известния ресторант. Още един неприятен и за съжаление неизбежен момент - необходимостта да се изслушват безвкусни поетични опити и да се възклицава при вида на безвкусни картички и бонбони, опаковани в кутии във формата на сърце. Впрочем целият антураж на празника, всички тези сърчица и пайетки впечатляват малките деца и италианските моделиери, пише вестникът. В деня на Свети Валентин на мъжете не им е по-лесно.

Местата във всички прилични места винаги са резервирано от по-рано и по неволя трябва да се отиде в най-омразните ресторанти. А само при мисълта за празничната вечеря, цветята и подаръците на всеки благоразумен човек му идва единствената идея - просто да й даде пари. Практически обаче няма шансове това трезвомислено предложение да бъде оценено по достойнство. Така че единственото, което се струва да се направи на 14 февруари, е да се постараеш да не празнуваш, а просто да изчакаш този ден да отмине, пише вестникът.

Haskovo.NET каза: Ние, мъдрите българи, много отдавна сме прозряли - на 14 февруари е празнуваме Трифон Зарезан. А на влюбените праник им е всеки ден. Така им се пада!
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини