Хороскопът Ви за 11 февруари

ОВЕН
Не е желателно да пътувате с ваши колеги. Проблем, който не сте очаквали, а и сте пренебрегвали в последните дни, ще ви попречи да осъществите целите си, а на работното място същата причина ще разпали скандал с колегите ви.


ТЕЛЕЦ

Днес се подгответе за трудности. Ако се налага да правите покупки, които не са планирани, не прекалявайте с разходите. Овладейте емоционалните си реакции, ако осъзнаете, че чужди грешки блокират пътя ви.


БЛИЗНАЦИ
Днес се подгответе за привидно рутинен, променлив и, въпреки трудностите, благоприятен ден. Мечтите ви са неизпълними. Струва си да предприемете промени на работното място и да се насочите към реални цели.


РАК
Бъдете бдителни при срещи, свързани с деловите ви задължения. Откажете предложенията за промени, за които не сте подготвени или ви се струват нереални и губещи. Възможни са провокации, за да изпитат търпението ви.


ЛЪВ
От сутринта у дома ще ви ядосат. Пазете се от депресивни състояния. Звездите ви съветват да сте внимателни и предпазливи. Не водете ненужни разговори. Отложете дори и планираните делови срещи.


ДЕВА

Не ви съветвам да пътувате на големи разстояния. Застрашени сте от автопроизшествия. Импулсивните действия са във ваша вреда. Възможни са проблеми свързани с дадени от вас и неспазени заради други хора, обещания.


ВЕЗНИ

Днес още от ранна утрин ще започнат вашите проблеми, свързани със служебните ви задачи и нежеланието ви да прозрете невъзможността да постигнете целите си през деня.


СКОРПИОН

Ако не сте на работното място, дайте си заслужена почивка. Не се доверявайте на непроверена информация, която ще се окаже подвеждаща и ще ви донесе финансови загуби. Разчитайте на интуицията си.



СТРЕЛЕЦ
Звездите все още са разположени неблагоприятно. Съветът ми е да бъдете внимателни. Пазете се от травми и обостряне на хронични заболявания. Избягвайте излишните контакти. Отложете взимането на важни решения.


КОЗИРОГ

Промените за деня са свързани и професионалния и с личния ви живот. Завършването на задачите ще ви донесе уважение и стабилизиране на вече изградения авторитет, ако не извършите нещо, което да ви навреди.


ВОДОЛЕЙ
Вслушайте се в гласа на интуицията си, за да избегнете трудностите, които може да предизвикате сами. Не се вживявайте в семейните разправии, за да избегнете скандалите вечерта, когато ще бъдете уморени.


РИБИ
Осъществете замислените преди време идеи и поставете без прибързаност началото на нови занимания. Избягвайте разговори, които целят да злепоставят някого. Очаквайте финансови постъпления, които идват навреме.

Източник: bTV

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини