Представиха костюм за симулация на секс във виртуална реалност

Японски учени представиха костюм за симулация на секс в една виртуална реалност. Към костюма е приложен шлемът за виртуална реалност Oculus Rift. На екрана на каската се показва видео с красиво аниме, а също така дори устройството активира и хидравлични приспособления, които доставят удоволствие.

Японските научни специалисти могат не само да разработят изкуствена кожа, но и да зарадват мъжете не само с иновативни технологии, но и със секс във виртуална реалност с максимално удовлетворение на цялото тяло. Разработчиците дълго са проучвали идеята за създаването на система за виртуална реалност за правене на секс, като към този момент от интимната близост могат да се възползват само представителите на мъжкия пол, но специалистите работят и над женски модел.

Комплектът изглежда изключително скромен, като в него е включен специален костюм и ръкавици, които стимулират ерогенните и чувствителни места на мъжкото тяло, изкуствени гърди и вибратор, но най-основното е каската с очилата Oculus Rift, които представляват най-голям интерес за потребителите. Именно те пренасят съзнанието и транслират в мозъка картинки от еротични Sexy Beach игри.

Костюмът струва около 400 долара.
 

Източник: kaldata.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини