Брайън Мей за първи път у нас, загуби се по пътя

Брайън Мей се загуби по шосетата на България. Легендарният китарист на Queen е тръгнал от Букурещ, където имаше концерт на 14 март, а тази вечер заедно с Кери Елис излиза пред нашата публика в зала 1 на НДК.

Музикантът, британската певица и техният екип са пътували с турбус. Малко след като минали границата в Русе са объркали пътя и се загубили из Добруджа.

След няколко телефонни разговора с организаторите от "София Мюзик Ентърпрайсис" и помощ от навигацията шофьорът все пак е успял да налучка верния път, пише 24 часа. 

Брайън Мей и Кери Елис вече са в София. Певицата дойде с двамата си сина и с родителите си, които й помагат в отглеждането на децата.

Снощи Брайън Мей вечеря в лъскав столичен ресторант. Тъй като е вегетарианец, той избра от менюто зеленчуци и различни сирена. Предварително бе уточнил, че храната, която ще консумира, не бива да е твърде солена и пикантна. Пожела да опита и българско вино.

Концертът на Брайън Мей и Кери Елис е част от световното им турне One Voice. Те за първи път включват Източна Европа в съвместните си участия. С тях на сцената тази вечер излиза и кийбордистът Джеф Лийч.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини