Тежка катастрофа край Смолян. Загина човек, други шест ранени

    Шестима са ранени, а един е убит при тежък инцидент на пътя Смолян-Влахово тази сутрин около 7.30ч. Сигналът за страничния сблъсък на цистерна с пътнически микробус е подаден в 8.00ч. в полицията. Зад волана на цистенрана бил 34 годишен мъж от Смолян, който шофирал пиян. Той навлиза в настрещното и удря фирмен микробус, превозващ работници от Мадан към строителен обект.

    От страничния удар на място е починал 59 годишният Мехмед Д. от Мадан, който бил на седалка в микробуса, точно на мястото на удара от цистерната. Пострадали са и други четирима работници, както и водачите на цистерната и микробуса. Към мента те са в болницата в Смолян, без опасност за живота.

    Катастрофата е станала в района на с. Влахово, сектор “Пътна полиция” при ОД МВР – Смолян въвежда временна организация на движението за моторни превозни средства по пътя: гр. Мадан – гр. Смолян. То ще бъде пренасочено по обходен маршрут: гр. Рудозем – проход Дълга Усойка – гр. Смолян.

    На местопроизшествието все още се извършва оглед от дежурна оперативна група за изясняване причините за възникналия пътен инцидент.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини