Кучето във Fallout 4 е безсмъртно

Cъздателите на Fallout 4 успокоиха геймърите, които се вълнуват за кучето - спътник на персонажа в играта, предаде IGN.

Главният геймдизайнер Тод Ховард заявява най-отговорно, че кучето не може да умре. Въпреки това , то трябва да бъде пазено, тъй като има определен запас издръжливост. Ако в битките получи твърде много рани, остава обездвижено. Обяснението на това безсмъртие е да не се налага играчът да презрежда, връщайки се към сейфната по-рано ситуация.

Геймърите могат да избират дали ще бродят в света на Fallout 4 поединично или ще имат компания. Не е задължително това да бъде кучето, разработчиците възнамеряват да добавят още персонажи. Главният дизайнер на играта не дава повече подробности относно това дали тези партньори ще трупат опит и ще се усъвършенстват в хода на играта.

Засега се знае, че кучето помага при отбиване на атаки и може да донася при команда различни предмети.

Както и в предишните игри от поредицата, във Fallout 4 действието се развива в ретрофутуристичен свят. Бъдещето след ядрена война и останките от разрущения свят напомнят филмите от 1960-те години за живота през 21 век. Действието се развива в Бостън. Играта ще е в продажба от 10 ноември за PC, PS4 и Xbox One. Едновременно с нея ще излезе и Rise of the Tomb Raider - новата игра с Лара Крофт.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини