Рокади в „Откачена фамилия“, Албена Колева сменя бременната Ева

Щастливо събитие в живота на актрисата Ева Тепавичарова наложи рокади в един от най-успешните продуцентски проекти на Хасковския театър през последните 2 години. Заради майчинството, което й предстои, мястото й в комедията  „Откачена фамилия” ще поеме дъщерята на Тодор Колев – Албена Колева.

Тя стъпва на хасковска сцена още този петък. Хасковските зрители я познават от комедията на Марсел Беркие „Любов, щастие и милиони”, поставена на сцената на театър „Иван Димов“ през 2011 година.

Още една рокада е факт в „Откачената фамилия“. В ролята на Кирил Кавадарков влиза Васил Банов, станал любимец на телевизионните зрители като Юнал от сериала „Седем часа разлика”.

В житейските ситуации в ситкома на Рейн кУини ще се вихрят още Мария Сапунджиева, Валентин Танев, Мариус Донкин, Аннна Симова и Явор Костов.

Пиесата е и с още една приятна изненада за зрителите. „Откачена фамилия” влиза в промопакет за хасковската публика. С билет за спектакъла, феновете на театъра получават подарък – безплатно гледане по избор на едно от четирите представления: „Севилският бръснар”, което е на 10 февруари, „Фризьорката” на 12 февруари, „Формулата на смеха” на 17 февруари или „Епопея на забравените” на 19 февруари.

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини