Любовен хороскоп за жени

ОВЕН (21.03. - 20.04.)
Жените от зодията овен обичат прелъстяването да става бързо и настойчиво. Най се впечатляват от някоя забележителна постъпка. Жените овни са крайни личности – или всичко или нищо. 
Те  са страстни и импулсивни, за това предпочитат тихи и отстъпчиви мъже. 
Те не държат на кавалерството, т.е. нямат нищо против да не й отваряте врата или да й подавате палтото. Но това е така защото очакват от мъжете нещо повече от галантност и кавалерство.

ТЕЛЕЦ (21.04. - 21.05.)
Характерното при жените телци, че те са много разумни и обмислящи всичко до последния детайл. Пухкави са на външен вид и това е техният чар за мъжете. Обича да  бъде обгрижвана от мъжа, защото е доста любвеобилна. 
При жената телец най – добри шансове имат бизнесмените и военните.

БЛИЗНАЦИ (22.05. - 21.06.)
С жените Близнаци всичко става леко и забавно. На пръв поглед изглеждат лекомислени и непостоянни, но всъщност са доста пресметливи. 
С любезността си те доста често подвеждат един мъж да си мисли, че са заинтересовани от него, но всичко това е добре обмислен план. Те са открити и често си казват какво мислят и то на висок глас.

РАК (22.06. - 22.07.)
Жените Раци са много отдадени на една връзка и поради тази причина няма лека раздяла с тях. Те обичат да диктуват правилата и темпото във всичко, ако сте ОК с това семейният уют ви е гарантиран. Тези жени са меркантилни и рационални. 
Обичат всяка малка подробност да си е на мястото, да е казана, направена или купена. 
Ревниви са и отмъстителни.

ЛЪВ (23.07. - 23.08.)
Жените Лъв харесват добре сложените мъже с добра и известна репутация в обществото. Те обичат да бъдат ухажвани и харесват да има някакво съперничество между кандидатите. Трябва да има драматизъм и някакъв сюжет от филм във любовните им преживявания и истории. 
Жената Лъв никога не безпокой мъжа за дребни неща.

ДЕВА (24.08. - 23.09.)
Жените от този знак са много интересни и хитри – знаят какви са правилата и знаят как да ги нарушават деликатно и невинно. Хубаво е един мъж да казва в прав текст на жената Дева какво иска – без заобикалки и увъртания. Те изглеждат наивни и сладки, но в същност са доста отракани и изобщо не са наивни. Те не са срамежливи и много добре взимат това което им доставя удоволствие.

ВЕЗНИ (24.09. - 23.10.)
Жената, родена под знака на Везните, иска да се харесва на всички. Те са много взискателни когато им предстои да вземат важно решение. за тях мъжът трябва да е силен характер, да бъде лидер. Обичат да им подаряват цветя и да им носят закуската в леглото. Обожават комплиментите.

СКОРПИОН (24.10. - 22.11.)
Жените Скорпиони са много женствени и знаят как да използват тялото си, за да съблазнят мъжа. Те в никакъв случай не са лекомислени и ако са решили това да е Мъжът за тях ще подходят сериозно към него. 
Тези жени искат всичко да е истинско и реално, затова си падат по сериозните мъже, тези, които знаят какво искат от живота и правят всичко възможно да го получат. 
Жените подвластни на този знак са много страстни и даващи всичко в любовта.

СТРЕЛЕЦ (23.11. - 21.12.)
Жените Стрелци след като си харесат някой мъж първо виждат бъдещето си с него какво би било и чак след това казват „Хоп”. Те са дами в пълният смисъл на думата и изживяват всичко – всяко едно чувство дълбоко и искрено, а не повърхностно. 
Обичат приключенията и постоянно нещо да се случва интересно в живота им. Обожават изненадите „в леглото”. Тези жени са подвластни на първичните си желания и чувства затова флирта е тяхна запазена марка.

КОЗИРОГ (22.12 - 20.01.)
Жените Козирози са доста привлекателни и са чудесни приятели. Което от своя страна ги прави магнит за мъжете – домошари. Те избират много внимателно партньорите си и са доста търпеливи в любовта. Не са кой знае какви кокетки, защото са страшно настойчиви в желанията си когато харесат някой мъж.

ВОДОЛЕЙ (21.01. - 19.02.)
При жените от този знак не е достатъчно да изглеждате добре и да се държите като кавалер. Първо трябва да ви опознае добре и да й станете приятел и чак тогава да погледне на вас с други очи. И това е така, защото жените Водолей са изключително чувствени, непредсказуеми и интересни. Те обичат свободата си и оценяват свободата на партньора си, за това не ревнуват за дребни неща. Изключително изобретателни и нетрадиционни са в любовните приключения.

РИБИ (20.02. - 20.03.)
Жената Риби е магьосница, когато сте с нея забравяте всичко останало.  Те се отдават изцяло на партньора и правят всичко, за да се чувства на седмото небе и в безтегловност. Но те са доста непостоянни в любовта. Може да е с вас за една, две или три вечери и после си търси друга мишена. Но даже и така вие ще изживеете неповторими моменти с жената Риба.

Източник: http://www.petel.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини