Страшно! Секта дебне деца във Фейсбук, учи ги да се самозапалват

Внушавали на децата, че са безсмъртни и ги карали да се палят и режат, за да докажат това

Повече от страшни неща се случват в Природоматематическа гимназия “Емануил Иванов” в Кюстендил. Осмокласничка от гимназията и семейството й приканвали момичета от по-долните класове, най-често петокласнички, да се самозапалват или да се наръгат с нож, научи вестник “Монитор”. Момичето с инициали М.В. използвало социалната мрежа Фейсбук, за да достигне до жертвите си. Посредством различни групи в мрежата осмокласничката приканвала децата да извършват жертвоприношения като се режат и палят. Целта на всичко това била децата да докажат, че са безсмъртни.

Разследващите са иззели мобилния телефон на девойката, в който са открили страшните съобщения, които тя изпращала на децата. В последствие се оказало, че момичето е действало по инструкции на родителите си, които са членове на секта, издигаща в култ сатаната. В дома им били открити редица картини, книги и дори листчета с пролята детска кръв. Всичко това било свързано с различни жертвоприношения, които сектантите смятали да извършат.

Директорката на гимназията Ани Кюркчиева била тази, която забелязала, че нещо лошо се случва с децата в училището, след като няколко деца опитали да се запалят с кибритени клечки, други рязали ръцете си с бръснарски ножчета, а едно момиче дори опитало да се наръга с нож в корема. Директорката повикала полиция, за да разследва случая и така се стигнало до страшното разкритие.

Родителите на учениците вгимназията са повече от притеснени за безопасността на децата си. Голяма част дори обмислят да ги прехвърлят в друго училище.

Източник: http://lubopitno.org

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини