Ученичка почти уби приятелка

Ученичка смаза от бой връстница, „помощниците” й заснели зверството и го пуснали в интернет.

Учениците сигурно са полудели! Медиите непрестанно бълват новина след новина, в която непълнолетни буквално се избиват по между си.

При нас между училищни конфликти приключват с престой в „Пирогов”, отстраняване на органи, а понякога – фатален край.
Подобно зверство беше документирано и в Русия. Едно най-обикновено 16-годишно момиче почти убива с ритници друго, а свидетелите на драмата не само не помагат на жертвата, а и заснемат гаврата и я пускат в нета.

Руските социални мрежи бяха разтърсени от грозното видео. От него се вижда как ученичката събаря другото 16-годишно момиче на земята, напада го с ритници по главата и тялото и го влачи за косата.

Жертвата крещи за помощ, но „публиката” не се намесва. За да се спаси от сигурна смърт почва да моли полудялата кандидат – убийца: “Прости ми, прости ми!” . Даря освирепяла се зъби: “Ще те бия, докато не умреш!”

Свидетелите поощряват „героинята”, заснемат грозната сцена. Качват видеото първо в YouTube, но оттам бдителни администратори го трият, заради нечуваното насилие.

Елена Сухорикова – жертвата – е приета в болница със сериозни травми по цялото тяло. Няма опасност за живота й, но ще живее вече само с един бъбрек.

Грозната история обаче продължава – полицията в Калининград няма да предприеме никакви мерки срещу непълнолетните изроди. Мотивът им се основава на характеристиките на руския наказателен кодекс: “Участниците в побоя не са пълнолетни и съответно не могат да носят отговорност за действията си.”

Родителите на осакатената до живот Елена обаче са предприели всички необходими мерки да започне дело срещу нападателите на ученичката.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини